Positiivisin Salolainen


Äänestä suosikkiasi Vuoden positiivisimmaksi salolaiseksi 2018

Äänestysaika 15.6.-22.7.2018 - tutustu ehdokkaisiin ja äänestä!

Vuoden positiivisinta salolaista etsitään jälleen tänäkin vuonna. Projektin toteuttaa aiempien vuosien tapaan Salon nuorkauppakamari ja tänä vuonna positiivisinta äänestetään jo 15. kerran. Tänä vuonna salolaiset ovat itse saaneet vaikuttaa ehdokkaisiin antamalla oman ehdotuksensa positiivisimmasta henkilöstä. Ehdotuksia tuli reilusti ja raati on valinnut varsinaiseen äänestykseen kuusi finalistia. Äänestyksessä eniten ääniä saanut ehdokas voittaa positiivisimman salolaisen tittelin.

Positiivisimman salolaisen äänestysaika on 15.6.–22.7.2018. Äänestää voi sähköisesti tästä linkistä sekä perinteisellä lippuäänestyksellä. Äänestyspaikkoina K-Citymarket, Kauppakeskus Plaza, Prisma Halikko, Herkku ja Lahja Murena, Virtasenkauppa.fi, K-Market Enola, Hifitalo ja torin matkailuneuvonta.

Voittaja julkistetaan Salon iltatorilla torstaina 2.8.2018 klo 18.00.

Raadissa vuonna 2018 olivat:
Tarja Hiltunen, Suvisalo ry
Ville Pohjonen, Salon Seudun Sanomat
Tina Kesälä, Hotel Fjalar
Riikka Nurmi, Salon kaupunki
Milla Forsman, Salon Nuorkauppakamari.

Lisätietoja:
Positiivisin salolainen -projektipäälliköt Laura Koskinen, p. 050 464 6440 ja Nella Laaksonen puh. 040 7056 976
Salon Nuorkauppakamarin pj Milla Forsman, p. 044 0671995


Vuoden Positiivisin Salolainen ehdokkaat 2018

Mikä on Vuoden Positiivisin Salolainen?

Vuoden positiivisin salolainen on yksi Salon Nuorkauppakamarin perinteisistä vuotuisista projekteista, ja se toteutetaan yhdessä Positiivareiden kanssa.

Vuoden positiivisin on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, alkuperäinen salolainen tai vasta myöhemmin paikkakunnalle muuttanut, tohtori tai peruskoululainen. Tärkeintä on, että hänessä on jotakin, joka voi toimia innoittajana tai esikuvana muille. Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Salon Nuorkauppakamarille on tärkeää nostaa esille positiivisia salolaisia tekoja ja ihmisiä sekä toimijoita niiden takana. Haluamme osaltamme muistuttaa projektin kautta salolaisille, miten paljon hienoja asioita tapahtuu kotikaupungissamme vaikeista ajoista huolimatta. Oma asenne on avainasemassa.

www.facebook.com/positiivisinsalolainen