Positiivisin Salolainen

Vuoden 2018 positiivisin salolainen on kauppias Sauli Kaartinen!

Positiivisin salolainen -projektin toteutti aiempien vuosien tapaan Salon nuorkauppakamari ja vuonna 2018 positiivisinta äänestettiin jo 15. kerran. Ensimmäistä kertaa salolaiset saivat itse vaikuttaa ehdokkaisiin antamalla oman ehdotuksensa positiivisimmasta henkilöstä. Ehdotuksia tuli reilusti ja raati valitsi varsinaiseen äänestykseen kuusi finalistia.

Raadissa vuonna 2018 olivat:
Tarja Hiltunen, Suvisalo ry
Ville Pohjonen, Salon Seudun Sanomat
Tina Kesälä, Hotel Fjalar
Riikka Nurmi, Salon kaupunki
Milla Forsman, Salon Nuorkauppakamari

Varsinaisessa äänestyksessä annettiin yli 7000 ääntä! Ehdokkaista eniten ääniä sai Positiivisimmaksi salolaiseksi julistettu Sauli Kaartinen 1632 äänellä. Onnea Sauli!

Sauli Kaartinen

Sauli on salolaisille tuttu Pahkavuoren, Ollikkalan ja Alhaisin K-Marketeista, joissa hän toimii kauppiaana yhdessä vaimonsa Tarjan kanssa. Sauli on muuttanut Saloon noin 25 vuotta sitten Pohjois-Karjalasta, mutta karjalainen luonne on salolaisten onneksi säilynyt tässä puheliaassa ja toimeliaassa kauppiaassa. Hän on aikoinaan opiskellut kokiksi ja toiminut niin kokkina kuin ABC-liikennemyymäläpäällikkönä. Yksi innostavimmista asioista hänen elämässä on ollut viimeisen vuoden kauppiaana toimiminen. Niin töissä kuin vapaalla Sauli innostuu hyvästä ilmapiiristä ja niin omista kuin läheisten onnistumisista, jotka saavatkin aikaan parhaimmat tuuletukset.

Kun kauppias töiltään ehtii, vapaa-ajallaan hän tykkää kesäisin grillailla, ulkoilla ja lukea. Saulin positiivisuus ja asiakaspalvelutaidot ovat aivan omaa luokkaansa ja hän pitää huolen siitä, että kaikki asiakkaat tulevat huomioiduiksi. Hän nauttii suuresti asiakaspalvelutyöstä ja sen todella huomaa! ”Tavoitteena on tehdä kauppareissusta elämys joka päivä, sillä onnistuessaan se tuo hyvän mielen sekä itselle että toisille. Hyvä palautuu yleensä takaisinkin.”

Mikä on Vuoden Positiivisin Salolainen?

Vuoden positiivisin salolainen on yksi Salon Nuorkauppakamarin perinteisistä vuotuisista projekteista, ja se toteutetaan yhdessä Positiivareiden kanssa.

Vuoden positiivisin on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, alkuperäinen salolainen tai vasta myöhemmin paikkakunnalle muuttanut, tohtori tai peruskoululainen. Tärkeintä on, että hänessä on jotakin, joka voi toimia innoittajana tai esikuvana muille. Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Salon Nuorkauppakamarille on tärkeää nostaa esille positiivisia salolaisia tekoja ja ihmisiä sekä toimijoita niiden takana. Haluamme osaltamme muistuttaa projektin kautta salolaisille, miten paljon hienoja asioita tapahtuu kotikaupungissamme vaikeista ajoista huolimatta. Oma asenne on avainasemassa.

www.facebook.com/positiivisinsalolainen