Positiivisin Salolainen

Vuoden 2019 positiivisin salolainen on Ville Salmi

Positiivisin salolainen -projekti toteuteutettiin aiempien vuosien tapaan. Nyt vuonna 2019 positiivisinta Salolaista äänestettiin jo 16. kerran. Annettujen ehdotusten perusteella raati valitsi varsinaiseen äänestykseen kuusi finalistia.

Ehdokkaat 2019:


2. Riikka Saari
3. Ville Salmi
4. Mia Kuisma
5. Henrik Hausen
6. Ville Virtanen
7. Elina Rantamäki

Äänestysohjeet:


Äänestysaika oli 1.7. - 31.7.2019. Äänestäminen tapahtui äänestyslipukkeilla äänestyspaikoilla tai sähköisen äänestyslomakkeen kautta.

Äänestyspaikat:


Kauppakeskus Plaza
Halikon Prisma
Sähköinen äänestyslomake

Raadissa vuonna 2019 olivat:


Tarja Hiltunen, Suvisalo ry
Pekka Mäenpää, Salonjokilaakso
Anni Rasilainen, Kauppakeskusjohtaja Plaza
Irmeli Nieminen, Salon kaupunki
Harold Häkkinen, Salon Nuorkauppakamari

Mikä on Vuoden Positiivisin Salolainen?

Vuoden positiivisin salolainen on yksi Salon Nuorkauppakamarin perinteisistä vuotuisista projekteista, ja se toteutetaan yhdessä Positiivareiden kanssa.

Vuoden positiivisin on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, alkuperäinen salolainen tai vasta myöhemmin paikkakunnalle muuttanut, tohtori tai peruskoululainen. Tärkeintä on, että hänessä on jotakin, joka voi toimia innoittajana tai esikuvana muille. Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Salon Nuorkauppakamarille on tärkeää nostaa esille positiivisia salolaisia tekoja ja ihmisiä sekä toimijoita niiden takana. Haluamme osaltamme muistuttaa projektin kautta salolaisille, miten paljon hienoja asioita tapahtuu kotikaupungissamme vaikeista ajoista huolimatta. Oma asenne on avainasemassa.

www.facebook.com/positiivisinsalolainen