Salon Nuorkauppakamari etsii vuoden Tuottavaa Ideaa

Kilpailussa etsitään uusia, tuottavassa käytössä olevia ja innovatiivisia bisnesideoita kolmessa sarjassa: yritys-, yhteiskunta- ja start up-sarja. Osallistua voi mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen yleistä arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun ja maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.

“Tuottava idea -kilpailu on hieno tapa nostaa esiin salolaisia uusia innovatiivisia liikeideoita. Perinteisesti Salon nuorkauppakamarin ehdottomat ideat on pärjänneet myös alueellisesti ja kansallisesti, kuten vuonna 2016 Pilaster Oy”, kertoo Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Milla Forsman.

Vuonna 2018 kansallisten sarjojen voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki pörssin avauskelloa ja kertomaan omasta, voittaneesta tuottavasta ideasta medialle. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle!

”Olihan se pienelle start-upille mieliinpainuva hetki kun firman logo ripustettiin Nasdaqin torniin Time Squarella”, kertoo Nuviz Oy:n Arto Kiema.

Aiempia salolaisia palkittuja ovat mm. Nuviz Oy, Easy Led Oy ja Salon Yrittäjien Kesäduuni-projekti sekä SmartSalo ry.

Salon Nuorkauppakamari pyytää ilmiantoja salolaisista tuottavista ideoista pe 16.3.2018 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@jcsalo.fi tai oheisella lomakkeella: https://goo.gl/forms/gT7RF2aUe8KesV4E2


Nuviz Oy

Lisätietoja:
Johanna Linna
Salon Nuorkauppakamari
johanna@lawli.fi
044 348 9267

www.tuottavaidea.fi