Menestynyt nuori salolainen

Menestyneet nuoret salolaiset on valittu!

Tehtailija Juho Leinon säätiö ja Salon Nuorkauppakamari ovat yhdistäneet voimavaransa toteuttaakseen Salossa uudenlaisen aktiviteetin. Toimijat ovat kahtena edeltävänä vuonna etsineet salolaisia liikeideoita suosiota saaneen kilpailun avulla, mutta tänä vuonna haluttiin nostaa esille nuoret ja vastuullisuus. Joulukuun alussa käynnistyneen Menestynyt nuori salolainen -etsinnän tarkoituksena oli löytää ja nostaa esiin menestyneitä Salon seudulta lähtöisin olevia nuoria ja tuoda heitä esimerkeiksi salolaisille nuorille.

”Tavoitteena oli nostaa esiin menestyjiä monipuolisesti osaamisen eri aloilta”, kertoo Tehtailija Juho Leinon säätiön hallituksen puheenjohtaja teollisuusneuvos Liisa Leino. ” Raadilla oli vaativa tehtävä, Raati oli positiivisen ongelman edessä, sillä saimme runsaasti hyviä hakijoita ja ilmiantoja. Lopulta päädyimme valitsemaan nämä yhdeksän menestyjää, jotka tuovat raadin mielestä monipuolisesti esiin erilaisia aloja ja urapolkuja. Uskomme, että heidän tarinansa inspiroivat nuoria”, jatkaa Leino.

Menestynyt nuori salolainen - raati on päätynyt nostamaan esiin seuraavat menestyneet nuoret:

- Motocross-ammattilainen Sebastian Westberg
- Digiosaaja Joonas Rinne
- Euroopan parlamentin tiedottaja Iina Lietzen
- Yrittäjä Lari Salakari
- Tutkijatohtori Tuomas Kari
- Apulaisprofessori Miikka J. Lehtonen
- Näyttelijä Peter Nyberg
- Tieteilijä Petteri Timonen
- Geofyysikko Sanja Forström

Raadin valitsemien menestyjien tarinat julkaistaan Salon Seudun Sanomissa ja he saavat Tehtailija Juho Leinon säätiön vastuullisuusstipendin. 10.4.2018 järjestetään kampanjan päätöstilaisuus, johon odotetaan saapuvaksi jopa 300 nuorta Salon lukiosta ja Salon seudun ammattiopistosta. Tilaisuudessa menestyjät pääsevät jakamaan tarinansa ja kertomaan nuorille menestykkäistä urapoluistaan. Samalla nuoret pääsevät esittämään kysymyksiä menestyjille. Moderaattorina tapahtumassa toimii OneMind Dogs -yrityksen perustaja Noora Keskievari.

”Säätiö täyttää tänä vuonna 75 vuotta ja kantavana teemanamme läpi toimintavuoden on nuoret ja yrittävä asenne. Juuri oikea asenne ja vastuullisuus ulottuvat todellisuudessa kaikkeen toimintaamme. Olemme vastuussa niin itsestämme ja lähimmäisimmistämme kuin siitä ympäristöstä, jossa elämme. Säätiö haluaa olla vaikuttamassa osaltaan siihen, että nuoret ottavat vastuun muun muassa oman elämänsä kehittämisestä ja löytävät siihen hyviä keinoja. Kampanjan kautta haluamme näyttää nuorille, mitä kaikkea he voivat saavuttaa, kunhan etenevät määrätietoisesti ja omaksuvat positiivisen yrittävän elämänasenteen”, toteaa Leino.

Kampanjan raatiin kuuluvat Tehtailija Juho Leinon säätiön hallituksen puheenjohtaja Liisa Leino, Salon Nuorkauppakamarin varapuheenjohtaja Milla Forsman, kaupunginjohtaja Lauri Inna, Salon lukion rehtori Juha-Markus Koistinen, Salon seudun ammattiopiston rehtori Anne Bragge ja Salon Seudun Sanomien päätoimittaja Ville Pohjonen.

Salon Seudun Sanomat esittelee kaikki yhdeksän menestyjää viikonvaihteen Menestynyt nuori salolainen -juttusarjassaan.

LINKKI:
http://www.sss.fi/category/menestynyt-nuori-salolainen/

Lisätietoja:
Salon Nuorkauppakamari

Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2018 Milla Forsman
0440671995, forsman.milla@gmail.com

Projektipäällikkö Elna Jokinen
040 576 4748, elna.jokinen@gmail.com

OPISKELIJA:
Ilmoittaudu Menestynyt nuori salolainen-tilaisuuteen 31.3. mennessä tämän linkin kautta.

JCI Salo - Salon nuorkauppakamari: Menestynyt nuori salolainen

OPISKELIJA: Ilmoittaudu 10.4.2018 järjestettävään Menestynyt nuori salolainen -tilaisuuteen mennessä tästä linkistä. Pääset kuulemaan hienoja salolaislähtöisiä uratarinoita!