Vuoden Salolainen Teko 2022

Raadissa vuonna 2020 olivat:

Ville Pohjonen, Salon Seudun Sanomat
Jukka Tuominen, OP Lounaismaa
Piia Aaltonen, Rikala Bar&Grill
Patrick Stara, Stara Consulting
Jukka Vakula, Salo IoT Campus
Tarja Hiltunen, Suvisalo ry
Susanna Ketola, Salon Nuorkauppakamari
Vuoden positiivisin salolainen 2020

Salon asukkaat valitsivat vuoden 2020 Positiivisimmaksi salolaiseksi SalPan juniorivalmennuspäällikkö Matias Willgrenin.

Onnea Matias!

Lue Salkkarin juttu tästä.

Mikä on Vuoden Positiivisin Salolainen?

Vuoden positiivisin salolainen on yksi Salon Nuorkauppakamarin perinteisistä vuotuisista projekteista, ja se toteutetaan yhdessä Positiivareiden kanssa.

Vuoden positiivisin on henkilö, joka voi olla nuori tai vanha, mies tai nainen, alkuperäinen salolainen tai vasta myöhemmin paikkakunnalle muuttanut, tohtori tai peruskoululainen. Tärkeintä on, että hänessä on jotakin, joka voi toimia innoittajana tai esikuvana muille. Palkinnon voi vaihtoehtoisesti saada myös organisaatio; yritys tai yhteisö, joka on toiminnallaan vaikuttanut ympäristössään positiivisesti edellä mainittujen kriteerien mukaisesti.

Salon Nuorkauppakamarille on tärkeää nostaa esille positiivisia salolaisia tekoja ja ihmisiä sekä toimijoita niiden takana. Haluamme osaltamme muistuttaa projektin kautta salolaisille, miten paljon hienoja asioita tapahtuu kotikaupungissamme vaikeista ajoista huolimatta. Oma asenne on avainasemassa.

www.facebook.com/positiivisinsalolainen