Salon Nuorkauppakamari etsii vuoden Tuottavaa Ideaa

Kilpailussa etsitään uusia, tuottavassa käytössä olevia ja innovatiivisia bisnesideoita kolmessa sarjassa: yritys-, yhteiskunta- ja start up-sarja. Osallistua voi mikä tahansa tuotteeseen, palveluun, tuotantomenetelmään, liikeideaan tai muuhun yritystoimintaa edistävään toimenpiteeseen liittyvä idea.

Tuottava Idea -kilpailu on Suomen Nuorkauppakamarit ry:n järjestämä kilpailu, jonka tavoitteena on edistää innovointia sekä nostaa esiin uusia liikeideoita ja korostaa niiden merkitystä yhteiskunnallisen kehityksen avaintekijöinä. Kilpailun tavoitteena on myös nostaa yrittämisen yleistä arvostusta ja korostaa uusien ideoiden ja riskinoton merkitystä kansantalouden kasvun ja maamme hyvinvoinnin lisäämiselle.

“Tuottava idea -kilpailu tuo runsaasti positiivista näkyvyyttä ja nostetta salolaislähtöisille innovaatioille ja kotikaupungillemme. Se on hieno tunnustus, joka innostaa kehittämään jälleen uusia ja kestäviä ratkaisuja palvelemaan paremmin tulevaisuuden tarpeita.”, kertoo Salon Nuorkauppakamarin puheenjohtaja Susanna Ketola.

Aiempia salolaisia palkittuja ovat mm. Nuviz Oy, Easy Led Oy, Salon Yrittäjien Kesäduuni-projekti, SmartSalo ry ja Salon IoT Campus

Vuonna 2020 kansallisten sarjojen voittajat pääsevät soittamaan Nasdaq OMX Helsinki pörssin avauskelloa ja kertomaan omasta, voittaneesta tuottavasta ideasta medialle. Lisäksi voittajat saavat yrityksensä logon näkyviin New Yorkin Times squaren valotaululle ja Rastor tarjoaa voittajille henkilökohtaisen coachingin.

Salon Nuorkauppakamari pyytää ilmiantoja salolaisista tuottavista ideoista pe 31.3.2020 mennessä sähköpostitse osoitteeseen info@jcsalo.fi tai oheisella lomakkeella: https://forms.gle/mRkUGxqC8Uh5xQDh6


Nuviz Oy

Lisätietoja:
Sarianna Saurén & Anniina Sjöholm
Salon Nuorkauppakamari
info@jcsalo.fi

www.tuottavaidea.fi