JCI Salo

Jäseneksi Salon Nuorkauppakamariin

Salon Nuorkauppakamari tarjoaa erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen, verkostoitumiseen sekä alueelliseen ja yhteiskunnalliseen vaikuttamiseen. Nuorkauppakamarin jäsenenä voit osallistua itseäsi kiinnostaviin projekteihin ja kehittyä itsellesi tärkeillä osa-alueilla. Tekemisen vastapainona kamariharrastukseen kuuluu olennaisesti myös yhteiset illanvietot ja hauskanpito!

Nuorkauppakamarijäsenyys avaa ovia myös kansalliseen ja kansainväliseen verkostoitumiseen: Suomessa on yli 2000 nuorkauppakamarilaista ja maailmanlaajuisesti jäseniä on 150 000. Paikallisen nuorkauppakamarin jäsenenä pääsee osallistumaan kaikkiin tapahtumiin ja koulutuksiin, verkostoitumisen osalta siis vain taivas on rajana! Alueelliset ja kansalliset kokoukset ovat ikimuistoisia tapahtumia monipuolisine koulutuksineen ja gaalailtoineen, joista kotiudutaan yleensä monta kokemusta rikkaampana.

Koejäseniä otetaan hakemusten perusteella kamariin sisään kerran vuodessa. Seuraava koejäsenhaku on syksyllä 2024. Jos olet kiinnostunut itsesi ja alueen kehittämisestä, hae mukaan alla olevalla lomakkeella!

Kuka voi hakea mukaan?

Etsimme joukkoomme aktiivisia alle 40-vuotiaita nuorkauppamaritoiminnasta kiinnostuneita koulutustaustasta tai ammatista riippumatta. Tärkeimmät ominaisuudet hakijalla on halu kehittää ja tahto vaikuttaa positiivisesti. Sinulla ei tarvitse olla tiettyä tietotaitoa vaan tavoitteena on laajentaa mukavuusaluetta ja oppia tekemällä.

Meidän kamari - jäsentemme kokemuksia

Jos vielä emmit hakemuslomakkeen täyttämistä, lue alta mitä kaikkea kamaritoiminta on antanut nykyisille jäsenillemme!

“Muutin töiden perässä Saloon toiselta puolelta Suomea, ja vielä samana vuonna hain mukaan Salon Nuorkauppakamariin. Hauskan ja hyödyllisen harrastuksen myötä olen saanut paljon uusia ystäviä Salon alueelta, ja kamarin kautta luoduista suhteista on ollut hyötyä myös työelämässä. Tähän astisista kamarimuistoistani ehdottomasti paras on koejäsenvuoteni vuosikokous Tampereella – kaikin puolin onnistunut kokousviikonloppu oli huikea kokemus, joka antoi uudenlaisen sysäyksen harrastuksen pariin.”

-Ville

“Neljässä vuodessa kamariharrastuksesta on tullut tärkeä osa elämääni: olen saanut valtavasti uusia ystäviä, päässyt osallistumaan mielenkiintoisiin projekteihin ja haastamaan itseäni epämukavuusalueillani. Parasta kamaritoiminnassa on sen monipuolisuus, ja että harrastuksesta voi tehdä omannäköisensä. Itse olen kiertänyt kamaritapahtumissa ympäri Suomen ja myös ulkomailla, ja jokainen reissu on tuonut mukanaan unohtumattomia muistoja sekä uusia tuttavuuksia.”

-Katri

#maailmanparas­harrastus

Nuorkauppakamarin puheenjohtaja 2024
JCI Salon seminaaripäiviä
Kamarin jäseniä joulugaalailemassa
Kamarilaisten hauskanpitoa
Nuorkauppakamari on #maailmanparas­harrastus
Hae jäseneksi Salon Nuorkauppakamariin