JCI Salo

Mikä on JCI Salo?

Salon Nuorkauppakamari on perustettu vuonna 1965 ja sen toiminta-alueeseen kuuluu Salon seutu. Salon Nuorkauppakamarin päämääränä on vaikuttaa yhteiskuntaan positiivisesti kehittämällä nuorten aikuisten johtamistaitoa, sosiaalista vastuuta, yrittäjyyttä ja kansainvälisyyttä.

Vaikutamme toiminta-alueellamme positiivisesti innostuneen jäsenistön, merkityksellisten ja talouskasvua luovien projektien sekä kestävien yhteistyökumppanuuksien avulla.

Mitä nuorkauppa­kamaritoiminta on?​

Nuorkauppakamari on monien mahdollisuuksien järjestö, ja jokainen jäsen voi tehdä harrastuksesta oman näköisensä! Mitä nuorkauppakamaritoiminta oikeastaan on, ja miksi kannattaa hakea mukaan?

Laadukasta koulutusta

Laadukasta koulutusta

Nuorkauppakamarit järjestävät erilaisia koulutustilaisuuksia. Koulutukset voivat olla yritysvierailuja, luentoja tai vaikkapa esiintymiskoulutusta. Kouluttajat löytyvät yleensä omista verkostoista ja siksi koulutukset ovat yleensä maksuttomia. Nuorkauppakamarissa kannustetaan myös kouluttajana kehittymiseen.

Kontaktiverkostoja

Kontaktiverkostoja

Viisituhatta suomalaista muodostaa Suomen Nuorkauppakamarin. Jäsenet edustavat erilaisia ammattikuntia ja omaa verkostoa hyödynnetään esimerkiksi rekrytointi- ja hankintatilanteissa. Verkostot ulottuvat toiminnan myötä myös kansainväliselle tasolle. Nuorkauppakamarissa tärkeää on myös ystävyys ja vuosien aikana syntyneet suhteet.

Johtajuustaitoja

Johtajuustaitoja

Johtajuuteen kouluttaudutaan nuorkauppakamarissa ottamalla vastuita erilaisissa tehtävissä. Luottamustehtävät kamarin hallituksessa tai projekteissa kestävät vuoden. Ajatus on, että joka vuosi mennään ylöspäin ja kerätään vuosittain vaihtuvia johtajuuskokemuksia ja kasvetaan turvallisessa ympäristössä johtajuuteen.

Kannustusta yrittäjyyteen

Kannustusta yrittäjyyteen

Nuorkauppakamarilaisista reilu neljännes on yrittäjiä. Yrittäjyyteen ja yrittäjämäiseen asenteeseen kannustetaan ja se nähdään suomalaisen talouselämän yhtenä perustana. Nuorkauppakamarilaisista löytyy yrittäjien lisäksi monien eri alojen päättäjiä, asiantuntijoita ja vaikuttajia. Kaikki ovat siis tervetulleita.

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Kansainvälisiä mahdollisuuksia

Olemme osa yli 100 maassa toimivaa Junior Chamber Internationalia. Suuret määrät nuorkauppakamarilaisia matkustaa vuosittain alueellisiin ja maailmankattaviin kokouksiin. Missä tahansa kohtaatkin nuorkauppakamarilaisen, on heillä aina yhteinen harrastus, mikä helpottaa ystävystymista, liikesuhteita ja verkostoitumista.

Mahdollisuuksia vaikuttaa elinympäristöön

Mahdollisuuden vaikuttaa elinympäristöön

Nuorkauppakamari on poliittisesti sitoutumaton ja se vaikuttaa järjestönä yhteiskuntaan juuri johtajuutta kehittämällä. Parempi johtajuus on yhteiskunnan menestystekijöitä, lisäksi nuorkauppakamari nostaa positiivisia esimerkkejä esiin projektiensa kautta esim. Vuoden Nuori Menestyjä (TOYP), Vuoden Nuori Johtaja, Tuottava Idea, jne.

Työelämävalmiuksia

Työelämävalmiuksia

Nuorkauppakamaritoiminta vahvistaa jäsentensä työelämävalmiuksia koulutusten, verkostoitumisen ja johtajana kehittymisen lisäksi muun muassa toteutettavien projektien sekä hallitustyöskentelyn kautta. Epämukavuusalueelle kannustetaan hyppäämään; luova tyyppi voi heittäytyä talouden pariin ja numeroita työkseen pyörittävä ottaa haltuunsa viestinnän – tekemällä oppii, eikä haittaa vaikka kompastuu.

Hauskanpitoa

Hauskanpitoa

Nuorkauppakamaritoimintaan kuuluu isona osana myös hauskanpito kamarikavereiden kanssa. Juhlia on moneen makuun, sekä rennompia illanistujaisia että loistokkaita gaaloja. Hauskanpito ei kuitenkaan rajoitu pelkästään juhliin, samanlaisella asenteella painetaan arkenakin. Kaiken kutkuttavan kukkuraksi kamarissa luodaan elinikäsiä ystävyyssuhteita.

Tule mukaan!

Kiinnostuitko nuorkauppakamaritoiminnasta? Lue lisää jäsenyydestä täältä ja täytä hakemus!