JCI Salo

Kamarikumppanuus

Nuorkauppakamarin kumppanuus tarjoaa paikallisyritykselle monia hyötyjä, muun muassa mahdollisuuden verkostoitumiseen, näkyvyyteen ja kouluttautumiseen. Salon Nuorkauppakamarin aktiivinen jäsenistö toteuttaa Salon seudulla useita näkyviä projekteja vuosittain, ja projektiemme kautta tavoitamme tuhansia ihmisiä ja lukuisia yrityksiä Salon talousalueella. Projektien lisäksi yhteistyökumppanimme saavat positiivista näkyvyyttä muun muassa some-kanaviemme, nettisivujemme ja tapahtumiemme kautta.

Salon Nuorkauppakamarin kumppanina yrityksesi saa mahdollisuuden tavoittaa aktiivisen joukon 25-40 vuotiaita työelämässä menestyneitä salolaisia, ja kauttamme pääsyn myös Nuorkauppakamareiden kansalliseen ja kansainväliseen verkostoon.

Tavoitteenamme on tehdä kumppaniemme kanssa molempia osapuolia hyödyttävää yhteistyötä. Jos olet kiinnostunut yhteistyöstä, olethan yhteydessä puheenjohtajaamme. Salon Nuorkauppakamari tarjoaa yrityksellesi mahdollisuuden kannattavaan yhteistyöhön ja sosiaaliseen vastuuseen!

Toimintamme mahdollistaa

OP Lounaismaa
Finnfoam
Salo IoT Campus
Salon kaupunki