JCI Salo

SALORAKAS

Moni on tietämättään #SALORAKAS. Salorakas on henkilö, joka rakastaa asua Salossa tai on muuten vaan ihastunut kaupunkiin. Syitä rakkaudelle on monia, sillä Salo on upea paikka asua ja elää.

Videot tuotettu yhteistyössä Salon kaupungin, Yrityssalon, Salon kauppakamariosaston, Salon Yrittäjien ja Salon Nuorkauppakamarin kanssa.

Moni on tietämättään #salorakas. Salorakas on henkilö, joka rakastaa asua Salossa tai on muuten vaan ihastunut kaupunkiin. Syitä rakkaudelle on monia, sillä Salo on upea paikka asua ja elää. Salosta löytyy esimerkiksi ravintoloita jokaiseen makuun ja tunnelmaan. Tiesitkö, että Salosta löytyy runsaasti herkullisia lähiruokatuotteita? Oletko sinäkin #salorakas?

Moni rakastaa Saloa ja syystäkin, sillä Salossa on esimerkiksi Suomen ihanin tori! Kesällä torilta löytyy kahviloita, ravintoloita ja herkullisia marjoja ja laadukkaita lähiruokatuotteita. Kesätorstaisin torin lavalle nousee Suomen suosituimpia artisteja ja keikat ovat kaikille maksuttomia! Salon iltatoreille tullaan nauttimaan ohjelmasta, ihmisistä, myyntikojuista, kirpputorista ja hyvästä ruuasta. Oletko sinäkin #salorakas?

Saloa rakastetaan sen vireän kulttuurielämän ansiosta. Salosta löytyy esimerkiksi kansallisesti tunnettu taidemuseo Veturitalli. Veturitallissa järjestetään mielenkiintoisia, jopa maailmanluokan taide- ja valokuvanäyttelyitä. Lisäksi kaupungissa on runsaasti tapahtumia, useita museoita, rikas teatterielämä ja laajasti musiikkitarjontaa. Oletko sinäkin #salorakas?

Saloa rakastetaan erityisesti sen keskeisen sijainnin takia. Kaupunki sijaitsee meren rannalla keskellä lukuisia upeita luontokohteita. Kesäpäivästä voi nauttia vaikkapa Vuohensaaressa, joka on ihana paratiisisaari täynnä tekemistä. Saarelta löytyy uimaranta, kesäteatteri, kahvila, luontopolku ja leirintäalue. Salosta löytyy lukuisia hienoja retkeilykohteita, joihin voi tutustua kävellen tai pyöräillen. Oletko sinäkin #salorakas?

Saloa rakastetaan erityisesti sen monipuolisten harrastusmahdollisuuksien vuoksi. Salon urheilupuisto on liikkumisen keidas keskellä kaupunkia. Urheilupuistossa on upeat puitteet eri lajeille yleisurheilusta uintiin ja pallopeleistä ratsastukseen. Tekemistä löytyy varmasti kaikenikäisille liikkujille. Lisäksi Salo on täynnä erilaisia ulko- ja sisäliikuntapaikkoja, joten tekemistä riittää vauvasta vaariin. Oletko sinäkin #salorakas?❤️