Yhteistyössä on voimaa – Handelsbanken
15th April 2017
Poispotkittujen viimeiset sanat
25th August 2018

Hae koejäseneksi Salon Nuorkauppakamariin

Haluatko uuden harrastuksen, jonka parissa pääset kehittämään itseäsi ja yhteisöäsi? Hae nyt mukaan Salon Nuorkauppakamariin! Koejäsenhaku on auki 1.8.-31.8.2017 - täytä hakulomake.

Olemme hyväntuulinen ja aikaansaava joukko nuoria aikuisia. Meitä yhdistää vahva #welovesalo-henki, kehittymisen halu ja tekemisen meininki. Emme ainoastaan suunnittele, vaan myös toimimme. Toteutamme merkityksellisiä projekteja ja ideoimme jatkuvasti uusia.

Kaiken kehittävän toiminnan lisäksi osaamme pitää myös hauskaa yhdessä. Panostamme rentoihin virkistystapahtumiin ja illanviettoihin, sekä heittäydymme aika-ajoin juhlatunnelmiin gaaloissamme.

Aikuisiällä uusien kavereiden saaminen saattaa olla haasteellista. Varsinkin, jos kyseessä on sopeutuminen uudelle paikkakunnalle. Kamaritoiminta on helppo keino tutustua samanhenkisiin ihmisiin ja luoda elinikäisiä ystävyyssuhteita.


Mikä on parasta kamaritoiminnassa? Mitä hyötyä harrastuksesta on? Ja miksi juuri Salon kamariin kannattaa liittyä? Näin jäsenemme vastasivat:

”Esiintymistaidot, projektinhallinta, johtamistaidot, verkostoituminen, voi kehittää itseään juuri niillä alueilla missä kaipaa kehitystä itse :) Meidän kamariin kannattaa liittyä jos haluaa olla kehittämässä Saloa yhdessä huippuporukan kanssa. Tsemppaus ja tuki mitä kamarista saa on huikeaa. Autetaan toisiamme menestymään.”

”Kamaritoiminnassa parasta on ehdottomasti ihmiset ja heidän tarinansa. Toisilla menneisyys on värikkäämpi, eivätkä saavutetut asiat ole tulleet helpolla, toisilla värikkyys ja palkinto on vielä edessä päin. Hienoa miten kokemus ja kokeilunhalu kohtaavat. Tämän lisäksi jäsenistöllä on ihailtava asenne ja usko sekä paikalliseen että kansalliseen, jopa kansainväliseen vaikuttamiseen kamaritoiminnan kautta. Omalla kohdallani epäonnistumisen pelko on selkeästi laskenut erilaisten keskustelujen ja kokemustenvaihtojen kautta."

”Meidän kamarissa kuukausitapahtumat on todella hyvin mietitty kehittymisen kannalta ja Salossa on hyvä yhteistyöverkosto paikallisten muiden yrityksien kanssa. Pidän siitä, että oppii ajattelemaan asioita muiden ihmisten näkökulmasta, kun ympärillä on turvallinen verkosto ja asenne itsensä kehittämiseen sekä ongelmien ratkaisuun kehittyy koko ajan projektien myötä. Ikinä ei tiedä mitä tulee vastaan, mutta se ei koskaan ole ongelma vaan mahdollisuus!”

”Kaikki mitä edellä mainittu. Sen lisäksi painottaisin että on kunnia kuulua joukkoon jossa asenne Saloon, salolaisuuteen ja elämään ylipäätään on jotain aivan muuta kuin esim. somessa ja tekstaripalstalla velloo. Ilo olla tekemisissä ihmisten kanssa jotka tekevät ja ajattelevat positiivisuuden kautta.”

”Kaiken edellisen lisäksi myös ihan kaupallinen hyöty tullut liiketoimintaan ulkoporeallasmyynnin kautta (kiitos Toni) ja jos jonkinlaiset tapahtumat ja kokeilut esim. Miinan kanssa ja eipä suinkaan unohdeta paria kirpparipäivää (tähän pitäisi tägätä liuta ihmisiä, kiitos teille kaikille!). Kamari tuo tullessaan myös hyvällä tavalla paljon epämukavuusalueita ja niihin on kiva hypätä ja oppia ainakin voittamalla itsensä, jos ei muuta :) Suurin syy kamariin liittymiseksi omalla kohdalla oli se, että pääsi verkostoitumaan oman ikäluokan yrittäjien kanssa. Kamarin ulkopuolelta on ollut melko vaikea löytää nuoria yrittäjiä mistään tapahtumista.”

Voit tutustua meihin Salon kamarilaisiin paremmin kurkkaamalla blogiimme (lue esimerkiksi Mitä jengi duunaa? -kirjoituksia ja Koejäsenestä hallitusvirkaan -bloggaus) sekä seuraamalla meitä Facebookissa, Instagramissa ja Twitterissä.

Nuorkauppakamari on monien mahdollisuuksien järjestö, mutta ydin on yksinkertainen. Jos olet kiinnostunut itsesi ja yhteisösi kehittämisestä, lue lisää toiminnastamme ja hae mukaan!